Private garden Stuttgart

Private garden © Glück

1 / 8

Private garden © Glück

2 / 8

Private garden © Glück

3 / 8

Private garden © Glück

4 / 8

Private garden © Glück

5 / 8

Private garden © Glück

6 / 8

Private garden © Glück

7 / 8

Private garden © Glück

8 / 8

Private garden © Glück

Private garden © Glück

Private garden © Glück

Private garden © Glück

Private garden © Glück

Private garden © Glück

Private garden © Glück

Private garden © Glück

The view opens to the south across the valley to the nearby town. Vineyards follow the slope to its foot. A generously sculpted lawn is raised in the lower part of the garden and developed into a play area. Terraces and a patio provide lounging areas close to the building and create a transition to the garden level. A long water basin leads to the entrance of the house and creates a high quality for the entrance.

Read more +

Information on external websitesn

Glück Landschaftsarchitektur

Planning offices

Happiness Landscape Architecture
Stuttgart

Employees
Malte Rappmann

Project period
2011 - 2012

Client
Privat

Project type
Garden