Kronsaalsweg Outdoor spaces for a hotel and boarding house

Eingangsbereich © 2019 A. Hunck | Hunck+Lorenz

1 / 5

Parkplätze mit Ladesäulen © 2020 L. Gebhard | Hunck+Lorenz

2 / 5

Fahrradstellplätze und Feuerwehrzufahrt © 2020 L. Gebhard | Hunck+Lorenz

3 / 5

Sitzplatz mit Gräsern © 2020 L. Gebhard | Hunck+Lorenz

4 / 5

Kastenschnitt © 2020 L. Gebhard | Hunck+Lorenz

5 / 5

Eingangsbereich © 2019 A. Hunck | Hunck+Lorenz

Parkplätze mit Ladesäulen © 2020 L. Gebhard | Hunck+Lorenz

Fahrradstellplätze und Feuerwehrzufahrt © 2020 L. Gebhard | Hunck+Lorenz

Sitzplatz mit Gräsern © 2020 L. Gebhard | Hunck+Lorenz

Kastenschnitt © 2020 L. Gebhard | Hunck+Lorenz

In the course of the conversion of a former administration building in Hamburg-Stellingen as a new accommodation facility, the outdoor facilities were completely redesigned. The path to the entrance area was designed as a modern welcome gesture that picks up on the building's linear architecture. Box-shaped hornbeams are accompanied in their tree slices by waving grasses and wooden benches, which invite you to stay. A terrace with seating furniture forms the outdoor seating area of the in-house restaurant. The adjacent parking areas offer parking spaces for bicycles, cars and e-mobiles.

Read more +

Planning offices

Hunck+Lorenz Freiraumplanung
Hamburg

Project period
2017 - 2018

Address

22525 Hamburg

Show project location on map

Project type
Open spaces for business and public facilities